duminică, 3 iulie 2011

Miraculoasa reteta cu suc de orz





Va prezentam cea mai tare reteta de… suc natural, o reteta de suc care poate sa salveze, sa ajute in lupta contra bolii si sa dea satisfactie gusturilor atunci cand …va arde buza dupa o „racoritoare”. Luati ceva de scris si notati:
Dintre toate cerealele lasate omului de Dumnezeu orzul s-a dovedit a fi cel mai bun în curele de tratare si regenerare. Ce este in fapt sucul de orz? Un amestec natural si puternic de vitamine, minerale şi enzime, hormoni naturali şi clorofilă. Pentru ca aceste substanţe să fie prezente în cantitate maximă, trebuie să recoltăm firele verzi la 2-3 centimetri de rădăcină. În cazul unor cure mai lungi, se recomandă cultivarea orzului în ghivece, la domiciliu. Seminţele de orz se ţin la înmuiat în apă vreme de 24 de ore, după care se pun în pămînt la 1 cm adîncime şi se stropesc regulat (zilnic). Într-o săptămînă, vor apărea firele de orz. Dupa 10 zile… aveti orz la dimensiunea optimă pentru tratament.
Ce facem mai departe?
Sucul de orz verde se poate obţine prin trei metode simple: cu maşina de tocat carne, cu strocătorul de fructe sau în mixer. Pasta obţinută se strecoară prin tifon şi se bea doar lichidul limpede, de culoare verde. Este recomandat ca sucul să fie consumat imediat după preparare. Atentie mare: termenul său de valabilitate nu depăşeşte 6 ore. Sucul se bea diluat: la o treime de pahar de suc de orz se adaugă două treimi de apă sau de suc proaspăt de legume.
Schema de tratament este …extrem de simpla:
Doza zilnică este de cîte un pahar de suc diluat, băut de două-trei ori pe zi, pe stomacul gol, cu jumătate de oră înainte de masă. Pentru o cura de intretinere sunt suficiente doua saptamani de tratament, in timp ce pentru tratarea unor boli cronice este necesar ca o cura sa dureze minimum o luna. Un caz aparte il constituie bolile tumorale, benigne si maligne, in care aceasta cura are efecte maxime, daca este tinuta trei luni.Vreti sa stiti lista bolilor pe care le tineti departe sau… le invingeti cu suc natural de orz? Notati-va:
Anorexie, anemie, stomatite, afecţiuni oculare, gastrice, ulcer, cancer, colite, pancreatite, afecţiuni hepatice, constipaţie, arteroscleroză cerebrală, infarct miocardic, hipertensiune, hipotensiune, astm bronşic, gripe, viroze pulmonare, TBC pulmonar, rinite alergice, dereglări hormonale, diabet, obezitate, retard psiho-motor, neurastenie, insomnie, schizofrenie, epilepsie, nevralgie de trigemen, nevralgie facială, reumatism articular acut, lombosciatică, artrite, acnee, dermatite, eczeme, ulcere varicoase, tromboflebite, hemoroizi, fracturi, varice, avitaminoze, alopecie, sterilitate si….mare atentie domnilor…impotenţă sexuală. În cancer şi tumori benigne, sucul de orz verde inhibă, prin mecanisme încă necunoscute, procesul formării şi proliferării formaţiunilor tumorale.
Pentru a intelege cat este de importanta reteta pe care am primit-o si pe care v-o prezentam…trebuie sa stiti ca orzul conţine:
- de 250 de ori mai multă vitamina A decît salata verde
- de 25 de ori mai mult potasiu decît bananele
- de 11 ori mai mult calciu decît laptele
- de 11 ori mai mult fier decît ţelina
-de 7 ori mai multă vitamina C decît portocalele
- de 10 ori mai multă vitamina B1 decît spanacul
-de 23 de ori mai multă biotină decît laptele.


Acum faceti ce vreti, treceti pe suc de orz sau ramaneti pe „racoritoarele” de la raft!!!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu